Kërko

AUTO XHEVITI

AUTO XHEVITI

Auto Xheviti ofron Veshje Xhamash të Zi për të gjitha modelet e makinave.

Një nuancë e errët e xhamit të makinës duket gjithmonë e mrekullueshme, sido që ta shikoni. Me filmat tanë me nuancë, ju garantohen ngjyrat më të hijshme dhe elegante të xhamave, ndërkohë që i përmbaheni nivelit më të errët ligjor të errësirës së nuancës.

Gama e filmave ofron gjithashtu mbrojtje të lartë ultravjollcë, për të ndihmuar në mbrojtjen si ju ashtu edhe pasagjerët tuaj nga rrezet e dëmshme UV që hyjnë në makinën tuaj. Makina ka gjithashtu mbrojtje kundër nxehtësisë që hyn në makinë.

Ne përfundim ju japim çertifikatën përkatëse sipas ligjit aktual për errësimin e xhamave.

Ofrohen edhe shërbime të tjera të ndryshme si: Montim Veshje Xhamash, Llampa Xenon, Aksesorë dhe Pjesë të ndryshme për Makina, etj..!

Ofrojmë cilësi të lartë në shërbimet dhe në produktet tona.

Adresa: Rruga Kastriotët, Kthesa Kamzës, ngjitur me karburant Coral, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code