AUTOSHKOLLA KORAQI – TIRANE

AUTOSHKOLLA KORAQI – AUTOSHKOLLE NE TIRANE Adresa: Rruga Sali Butka, Pallatet Cani, Prane Drejtorise se Pergjithshme te Transportit Rrugor – Tirane

Autoshkolla ” Koraqi “ eshte nje nder autoshkollat me te vjetra ne Shqiperi duke zhvilluar 10 vjet aktivitet si sipermarrje shteterore ( 1982-1992) dhe qe nga 20 Maj 1992 deri tashme duke u ushtruar si aktivitet privat.

Adresa jone mbetet e pandryshuar qe nga viti 1982.

Ju mund te na gjeni ne Rrugen ” Sali Butka, Pallatet Cani, Prane Drejtorise se Pergjithshme te Transportit Rrugor Tirane “.

Ju do te jeni gjithmone te mirepritur prane nesh dhe ne do te jemi gjithmone te gatshem ne sherbimin tuaj ne pergatitjen per te marre leje drejtimi per te gjitha kategorite.

[NPG id=32647]


PERSE DUHET FREKUENTUAR NJE AUTOSHKOLLE.

Autoshkolla eshte nje organizim privat i aprovuar me autorizimin dhe kujdesin e organeve te ministrise se transporteve. Autoshkolla ofron sigurisht nje pergatitje me te azhornuar si ne aspektin normativ ashtu dhe ne ate teknik. Ofron gjithashtu nje pergaatitje me cilesore per provimet, pergatitje me te shpejte, me te sigurt dhe me serioze.

Asistenca e personelit ekspert dhe te kualifikuar i pajisur me liçencat perkatese eviton formimin e reflekseve te gabuara ne drejtimin e mjetit qe jane shkak i rrezikut per vete dhe per te tjeret. Eviton nje konsum me te shpejte te mjetit nje kosto me te larte te riparimit te tij. Nder te tjera ekzistenca e komandave te dubluara me mjetet e autoshkolles garanton sigurine kursantit gjate kryerjes se kursit te praktikes qe megjithate eshte e mbuluar nga nje police e veçante sigurimi.

Autoshkolla ne substance formon nje drejtues mjeti me më pak defekte pra me te edukuar per tu pershtatur me ambjentin ne rruge gjate drejtimit te mjetit.

AUTOSHKOLLA “KORAQI” JU MIREPRET! 

Me rrespekt, Drejtuesi i Autoshkolles ” Koraqi ” Selami Koçi. 


Kontakto dhe perfito ofertat e fundit: +355682032736

AUTOSHKOLLA KORAQI – AUTOSHKOLLE NE TIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL