BAR RESTORANT SOFRA E SHPATIT – ELBASAN

RESTORANT SOFRA E SHPATIT – RESTORANT TRADICIONAL ELBASAN Adresa: Lagja Firez, Gjinar – Elbasan

Bar Restorant Sofra e Shpatit eshte ambjenti perfekt ku mbizoteron Tradita Shqiptare, Ajri i fresket dhe Pamja e mrekullueshme e turizmit te Gjelbert. 

Gjithçka Tradicionale duke filluar nga dizenjimi i ambjentit te jashtem e deri ne detajin me te vogel ne arredimin e tavolinave te ngrenies.

[NPG id=18787]

Ushqimet jane Bio te Fresketa te prodhuara nga vete zona te cilat serviren me delikatese dhe kujdes maksimal per ju. 

Ne ndertese gjithashtu eshte edhe Hoteli. Hoteli ofron dhoma per Çifte si dhe Dhoma per grupe turistike (deri ne 20 persona). Çmimi i dhomave eshte shume ekonomik. Ju Mirepresim! Prane Restorantit gjithashtu ka vende turistike ku mund te permendim Kishen e Shen e Premtes ose Kisha e Shenkollit te cilat jane te pikturuar nga Onufri. 

Ajri i fresket i pishave eshte kurativ per persona me astme. Gjithashtu jo shume larg ndodhen edhe Llixhat e Elabasanit te cilat po ashtu jane kurative. 


RESTORANTI

[NPG id=18677]


HOTELI

[NPG id=18735]


Sherbimet:
  • – Bar 
  • – Restorant Tradicional 
  • – Hotel
  • – Ushqime Bio

Tel per Rezervime: +355693605938 / +355698821723

B

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera