Kërko

BAXHO QUMESHTI A & S – ZALL HERR

BAXHO QUMESHTI A & S – ZALL HERR / TIRANE Adresa: Zall Herr, Tirane

Baxho A & S mbledh produktin kryesor bulmetik (Qumeshtin) per perpunim ne disa zona te ndryshme te shqiperise duke e perzgjedhur ate qe te jete gjithmone ne parametrat e duhur per te prodhuar te gjitha produktet qe ajo ka ne shitje ne dyqne me vlerat e duhura per tu ushqyer.

Tashme A & S furnizon nje numer te konsiderueshem dyqanesh bulmeti dhe restorante te rendesishme qe gatuajne per klientet e tyre produkte bulmeti organike.

Baxho A & S ben te mundur prodhimin e disa produkteve te bulmentit si: 


QUMESHT LOPE 2.4 % YNDYRE A & S


SALCE A & S


DJATH FETA A & S


DJATH KACKAVALL A & S


NJOMEZ A & S


Prane Ambjenteve tona keni mundesine per te shijuar te gjitha produktet tona te gatuara dhe sherbyera ne => Bar Restorant Piceri Mustafai


Adresa: Zall Herr, Tirane   |   Tel: +355682055657

Baxho Qumeshti

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL