BIRRA KING PILS – PICANA SHPK

BIRRA KING PILS – PICANA SHPK Adresa: Rruga Frashnje – Domje, Tiranë

Birra King Pils eshte nje produkt ushqimor, saktesisht nje birre, e prodhuar nga Shoqeria Picana Sh.p.k me aktivitet qe nga viti 2001. 

Misioni:

Birra King Pils synon te te krijoje nje mjedis te kendshem, te kenaqshem dhe te shoqerueshem nepermjet produkteve tona me cilesi e shije perfekte. Ne synojme te sigurojme vleren me te mire te mundshme per klientet tane te cilat kujdesemi nepermjet cilsise me cmime te perballueshme. 

Prodhohet:
  • – Birra King Pils Kriko
  • – Birra King Pils Fucia

[NPG id=22629]


Gjithashtu PICANA SHPK prodhon produktet e zgares si:

  • – Role Pule
  • – Qofte Pule me Pancet
  • – Pjeskavica
  • – Suxhuk
  • – Kernacka
  • – Ligavec
  • – Qofte Shtepie
  • – Shishqebap

[NPG id=22636]

Birra King Pils


Per me shume info tel: +355685821876 

B
irra King Pils

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera