BLEJME & SHESIM MOBILJE TE PERDORURA

BLEJME & SHESIM MOBILJE TE PERDORURA

Blejmë dhe Shesim Mobilje të Përdorura me cmime të arsyeshme si në blerje ashtu edhe në shitje të çfarëdo llojë mobilje. Mundësojmë Montim, Çmontim dhe Transport kudo që ju ndodheni, në Tiranë dhe më gjerë.

Ofrojmë shumëllojshmëri mobiljesh të përdorura, në gjendje shumë të mirë pune, të cilat mundësojnë arredimin e ambjentit tuaj me kosto minimale dhe me garanci për përdorimin e përditshëm.

Ne gjithashtu mundësojmë riparimin dhe lyerjen e mobiljeve tuaja të perdorura, duke i kthyer ato në gjendje komode pune, dhe më cilësore. Shërbim korrekt dhe i shpejtë, mbi të gjitha me çmime të arsyeshme.

Adresa: Rruga Qemal Stafa, Tirane Rruga Qemal Stafa, Tiranë

Për më Shumë Info ose Per Porosi, Na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL