DAIU SHPK – BIESSE GROUP

MAKINERI PERPUNIMI DRURI – DAIU SHPK KAVAJE Adresa: Autostrada Durrës-Rrogozhinë, Km.15 – Kavajë

Daiu Shpk BIESSE GROUP është një ndër kompanitë kryesore ne importon e të gjitha llojeve të makinerive që perdoren në punimin e drurit dhe duraluminit.

Në bashkëpunim me markën e mirënjohur BIESSE GROUP sjell të gjitha kategoritë e makinerive duke filluar nga më të mëdhajat që janë me proçese automatike deri tek asensori më i vogël i mundshëm për përdorim gjatë proçeseve të ndryshme.

Jemi në treg prej disa vitesh duke konkuruar fuqishëm me cilësinë dhe çmimin kundrejt kompanive të tjera që operojnë në shqipëri. Operojmë me dy lloje makinerish, Italiane dhe Gjermane.


[instagram id=”61728″]


Produktet që Ofrojmë:
  •  Makineri per Perpunimin e Drurit dhe te Aluminit
  •  Produkte Italiane dhe Gjermane
  •  Garanci & Asistence
  •  Montim & Transport falas
  •  Marka kredibile BE per Biznesin tuaj

Misioni i jonë është rritja e cilësisë së mobilimi, ndërtimit në ballkan e më gjerë në fushën e industrisë!

Tel: +355682085452  /  +355682185452+393480433098

Email: luandaiu@hotmail.com

MAKINERI PERPUNIMI DRURI – DAIU SHPK KAVAJE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera