Kërko

DAVI SERVIS – TIRANE

DAVI SERVIS TIRANE / AUTO SERVIS MAKINASH TIRANE –  A+++dresa: Perballe Spitalit Amerikan 3, Tirane

Davi Servis ofron servis te kualifikuar per automjete te modeleve te ndryshme. Ofrohen sherbime Xhenerike, Motorrike, Mekanike dhe Elektrike. Eksperienca e fituar ben qe te ofrohet sherbim i shpejte dhe cilesor.

Davi Servis me nje eksperience 25 vjeçare ne fushen e kozmetikes se automjeteve ofron riparim automjetesh te aksidentuar si dhe lyerje profesionale. Ju Mirepresim!


[instagram id=”61590″]


Sherbimet:
  • – Sherbime Mekanike
  • – Sherbime Xheneri
  • – Sherbime Motorrike
  • – Sherbime Elektrike
  • – Riparim Aksidentesh
  • – Lyerje Profesionale
  • – Sherbime te Pergjithshme
  • – Pjese Kembimi
  • – Etj..!

[NPG id=20413]


Tel: +355 67 402 0022

Davi Servis

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL