PRO_KLIMA • KONDICIONERE

DYQAN KONDICIONERESH MITSUBISHI TIRANE | PRO KLIMA TIRANE Adresa: Rruga Muhamet Gjollesha, Tirane

Pro Klima eshte Distributor i Autorizuar i Kondicionereve te Markes Mitsubishi Electric ne Shqiperi. Pro Klima eshte instalues i aprovuar i kondicionereve ku ofrohet Shitje, Montim dhe Servis i te gjithe modeleve Mitsubishi, pefshire sistemin multi inverter. Nje njesi e jashtme qe lidhet deri ne 6 njesi te brendshme, si dhe sistemin vrf qe lidhet nje njesi e jashtme deri ne 12 njesi te brendshme.

Kompania eshte e perbere prej profesionistesh, te cilet jane pergatitur per punen qe kryejne. Stafi eshte i afte nga pikepamja inxhinierike-teknike dhe ofron sherbim te kualifikuar dhe te shpejte duke ju informuar me detaje per cdo produkt qe ju ofrohet.

[NPG id=39407]

[su_button url=”www.facebook.com/Pro-Klima-Instalues-i-Aprovuar-Mitsubishi-Electric-1456707797907484/photos” target=”blank” style=”3d” background=”#2a9e44″ size=”5″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round”]SHIKO ME SHUME FOTO[/su_button]

Ofrohet: Shitje, Montim & Servis

Kondicionerët Mitsubishi Electric sjellin rehati, eficiencë dhe jetëgjatësi, duke përdorur teknologjinë më të fundit me Cilësinë e Mitsubishi Electric (MEQ).

Per me shume info na kontaktoni: +355692068485

Kondicionere Mitsubishi Electric – Pro Klima

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera