ALB KLIMA • TIRANË

ALB KLIMA • TIRANË

Albklima Sh.p.k ofron zgjidhje të plota për projektim, instalim dhe mirëmbajtjen e instalimeve rezidenciale, komerciale dhe industriale te Kondicionimit te ajrit, sistemet e ngrohje-ftohjes dhe ventilimit.

Pajisjet e kondicionimit të ajrit që iu ofrojmë klientëve tanë, jo vetëm e freskojnë ose ngrohin ambjentin e punës apo banimit, por ato e bëjnë atë më të pastër dhe më të shëndetshëm.

Albklima është distributor për Shqipërinë e Kompanise prestigjoze çeke Sinclair Corporation Ltd që operon me partnerët e saj në 26 vende.

Personeli ynë inxhinier-teknik është i kualifikuar, i çertifikuar dhe kompetent për tipet e pajisjeve që disponojmë, për t’i instaluar dhe mirëmbajtur, sipas të gjitha kërkesave teknike, mjedisore e ligjore.

Me përvojë 20 vjeçare në fushën e projektimit, instalimit dhe mirëmbajtjes së sistemeve të kondicionimit të ajrit, ventilimit dhe ngrohjes, (rezidenciale dhe komerciale), ALBKLIMA ka fituar besueshmeri si kompani serioze dhe profesionale.

Ne ofrojmë si shërbim të ri për klientët kontrata të mirëmbajtjes dhe servisit të pajisjeve tona kondicionuese e ngrohëse si dhe mirëmbajtje, riparim apo modernizim te sistemit ekzistues për konsumatorët që e kanë një sistem kondicionimi apo ngrohje.

Adresa: Rruga Hoxha Tahsim, pranë shëshit Avni Rustemi, Tiranë

Alb-Klima teknologjia Çeke për konformitetin tuaj!

Tek ne do të gjeni profesionalizmin që kërkoni në projektim!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code