ELEKTROSHTËPIAKE LLOJKU – TIRANË

ELEKTROSHTEPIAKE YZBERISHT / TIRANE. Adresa: Bulevardi i Ri Yzberisht, Tiranë

Elektroshtëpiake Llojku ofron elektroshtëpiake cilësore të modeleve dhe markave më të njohura në treg. Elektroshtëpiaket janë të importuara nga Gjermania, për të ofruar produkte cilësore për ju dhe familjen tuaj.

Ofrojmë Riparime të të gjitha modeleve të paketave elektronike të lavatriçeve, sobave si dhe riparime frigoriferësh. Ofrojmë shërbimin në ambjentet tona ose aty ku ju ndodheni.

Gjithashtu ofrojmë Pjesë Këmbimi të të gjitha markave dhe modeleve të elektroshtëpiakeve. Ju Mirëpresim!


Për më Shumë Info na Kontaktoni

Tel:📲 +355 69 232 9119

ELEKTRO SHTEPIAKE YZBERISHT / TIRANE

 

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera