FARMA NET ALBANIA SHPK – DEPO FARMACEUTIKE

FARMA NET ALBANIA SHPK – DEPO FARMACEUTIKE TIRANE Adresa: Rruga “Siri Kodra” – Tirane

Farma Net Albania, fokusuar në importin dhe shpërndarjen e e një portofoli te respektueshëm dhe te shumellojshem dhe produkteve gjenerike, kompania jone renditet nder lojtarët kryesore në tregun farmaceutik.

Depo Farmaceutike ku aktualisht ne importojmë dhe shpërndajmë një gamë të konsiderueshme të produkteve Rx (me përshkrim), OTC (pa pershkrim), produkteve dermo-kozmetike, shtesa ushqimore, pajisje mjekesore te prodhuesve te mirenjohur, te cilat ndjekin të gjitha standardet ndërkombëtare të kërkuara për prodhimin e produkteve me cilësisë të lartë dhe të përputhshme me GMP.

Natyrisht, të gjitha këto produkte plotësojnë kërkesat për regjistrim dhe marketing të përcaktuara nga autoritetet tona shtetërore.Produktet tona

Produktet farmaceutike qe tregton Farma Net Albania merren direkt nga prodhuesi ose nga përfaqësitë ligjore të prodhuesëve në Shqipëri dhe jashtë saj. Keto produkte janë të një cilësie të lartë, me standarte nderkombetare, të tregtuara për një kohë të gjatë në tregun Europian dhe atë Amerikan.


Sherbime Rregullatore

Ne angazhohemi intensivisht në një proces të tërë të regjistrimit të barit në Shqipëri në emër të partnerëve tanë ndërkombëtarë, nga momenti i përpilimit të dosjeve deri në marrjen e Autorizimit per Marketing, duke bashkëpunuar ngushtë me partnerët tanë dhe autoritetet përgjegjëse në vendin tonë; Përveç kësaj, bazuar në strukturën tonë të brendshme organizative dhe në bashkëpunim të ngushtë me profesionistet, ne kryejmë të gjitha aktivitetet e duhura A & P për të promovuar produktet tona në tregun farmaceutik.


Përveç të qenit një importues / shpërndarës, ne gjithashtu kemi rrjetin tonë të farmacive, te perbere nga 7 Farmaci te shperndara ne territor.

Depo Farmaceutike


Depo Farmaceutike

Na gjeni kudo! Kontaktoni në numrat e listuar më poshtë për farmacinë më të afërt ndaj jush!

  1. Farma Net Albania 1 – Bulevardi Zogu i I, Ndertesa Nr.53/1,Tiranë Tel.2248899/ Cel 0694023787
  2. Farma Net Albania 2 – Njësia Bashkiake Nr.5, Rruga Frank Bardhi, Kompleksi Matrix Konstruksion, Komuna e Parisit, Tiranë Cel 0696075390
  3. Farma Net Albania 3 – Rruga Bajram Curri, Pallatet Agimi Nr.215, në krah të Kinema Agimit Tel 2265241/ Cel 0696077702
  4. Farma Net Albania 4 – Rr e Kavajes, Ish Parku Autobuzave, pranë qendrës “”Globe”” Tel 2233710/ Cel 0696002036
  5. Farma Net Albania 5 – Njësia Bashkiake nr.6, Rruga “”Llazi Miho””. Tel 2350411/ Cel 0692065206
  6. FarmaNet Albania 6 – Njësia Nr. 10, Rruga e Kavajes, pranë “”Proper Pizza””.Tel 2220313/ Cel 0697010740
  7. Farma Net Albania 7 – Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga George W.Bush. Tel.2205076/ Cel 0697052190
  8. Farma Net Albania 8 – Rruga ”A. Kasemi ”Tel 045628686 / Cel 0692056495
  9. Farma Net Albania 9 – Rruga “M. Shyri”, Tirane Tel 045628687 / Cel 0692056496

Farma Net Albania

Depo Farmaceutike Depo Farmaceutike

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera