FARMACI 24 ORE TIRANË • ESI FARM

FARMACI 24 ORE TIRANE • ESI FARM – TIRANE Adresa: Rruga e Dibrës, pranë Medresesë, Tiranë

Farmaci Esi operon 24 orë që nga viti 2007, e cila është farmacia e parë 24 orë në Tiranë.

Farmacia ofron produkte mjekësore kurative sipas recetës së dhënë nga mjeku. Gjithashtu ofrohen barna OTC si dhe produkte apo linja kozmetike për femijë dhe të rritur.

Ofrohet shërbim i kulturuar dhe profesional, me staf farmacistësh të kualifikuar dhe me eksperiencë pune. Ju Mirëpresim!

Telefononi për më shumë info, jemi të disponueshëm 24/7.

Tel: +355 42 345 042

FARMACI 24 ORE TIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera