Kërko

FIZI DURALUMIN – LEZHE

FIZI DURALUMIN – PUNIME DURALUMINI LEZHE Adresa: Lezhe

FIZI Duralumin prej 2007 ne treg me cilesine dhe garancine me te mire, ofron punime duralumini me sisteme te ndryshme.

Ofrohen punime si:

  • Dritare
  • Grila
  • Qepena me Elektromotor
  • Parmake Alumini
  • Parmake alumini dhe me xham
  • Grila persiane
  • Vetrat me palosje
  • Sistem firzamonike
  • Alumin Termik, Xham termik + Argon
  • Etj..!

Ofrojme punime korrekte me materiale cilesore. Ofrojme garanci disa vjecare. Ju Mirepresim!


Kontakt: +355682507737 / +355682924410 / +355683128787P

PUNIME DURALUMINI NE LEZHE

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL