GENIE COLLECTION ALBANIA

PARFUMERI NE TIRANE • GENIE COLLECTION ALBANIA Adresa: Rruga Myslym Shyri, Pallati 11, Shk.3, Ap.18, Kati 1, Tirane

[su_button url=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geniecollection&fbclid=IwAR2EF6DefsoYFRkBJfg9KP_9CVQUF8_hNCfPsPRLrIgrvsmb2zd1PJhhB8w” target=”blank” style=”3d” size=”2″ radius=”round” icon=”https://inalbania.al/wp-content/uploads/2018/12/android.png”]SHKARKO APLIKACIONIN NE PLAY STORE[/su_button]

[su_button url=”https://itunes.apple.com/al/app/genie-collection/id1393575372?mt=8″ target=”blank” style=”3d” size=”2″ radius=”round” icon=”https://inalbania.al/wp-content/uploads/2018/12/ios.png”]SHKARKO APLIKACIONIN NE APP STORE[/su_button]

KUSH JEMI NE?!

Génie Collection është një kompani e specializuar në prodhimin e parfumeve me cilësi të lartë duke ju përshtatur të gjitha shijeve.

Génie Collection ofron parfumet më luksoze të krijuara nga vajrat origjinale Franceze dhe ndërkombëtare, me çmime konkuruese dhe joshëse.

Génie Collection është një kompani lider në industrinë e parfumeve dhe kozmetikës në përputhje me standardet më të larta ndërkombëtare të cilësisë dhe praktikat e mira prodhuese (GMP).

Ajo është e çertifikuar me ISO 9001:2015 – CILËSI (QUALITY).

MARKA E BIZNESIT

Genie Collection është një markë e regjistruar dhe e mbrojtur në më shumë se 72 vende, dhe me distributorë ekskluziv në më shumë se 20 vende të botës. 

VIZIONI

Përtëritje dhe regjistrim së paku të 10 markave ndërkombëtare në parfumeri dhe kozmetikë dhe tregtimi i tyre në të paktën 50 vende të botës.

MISIONI

Parfumet dhe kozmetikën më të mirë në Lindjen e Mesme dhe Afrikë 

SLOGANI

Ne kemi dëshmuar se të blesh cilësi nuk do të thotë domosdoshmërisht kosto e lartë.

PRODUKTET

Më shumë se 200 parfume në formate të vogla, kryesisht 25ml dhe 40ml, të përshtatshme për mbajtjen në çantë, për udhëtime, për dhurata dhe evente.

Ne kemi prodhuar një format të ri të parfumit 5ml për tu bajtur në përditshmëri, për ta përdorur si dhuratë dhe për shpërndarje në raste të ndryshme.

Përveç sa më sipër edhe parfumet në formatin 100ml për shkak të rritjes së kërkesës nga klientët tanë.

Një shumëllojshmëri produktesh në kozmetikë do të dalë së shpejti.

[su_button url=”http://www.geniecollection.com” target=”blank” style=”3d” size=”8″ icon=”icon: cc-paypal”]POROSIT ONLINE[/su_button]

Génie Collection Albania është distributor ekskluziv i autorizuar në Shqipëri për shitje me shumicë dhe pakicë të produkteve të kompanisë Génie Collection International.

Ju a dërgojmë produktet tona në shtëpinë tuaj, me postë të shpejtë dhe të garantuar!

Parfume me famë botërore nga duart e arta arabe!

[su_button url=”http://www.geniecollection.com” target=”blank” style=”3d” size=”8″ icon=”icon: cc-paypal”]POROSIT ONLINE[/su_button]


Génie Collection, aromë e vërtetë që ka arritur majat!

Tel: +355 67 200 0700

Email: albania@geniecollection.com

PARFUMERI NE TIRANE • GENIE COLLECTION ALBANIA

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera