GLOBAL REKLAMA – ADEZIVE & ELEKTRONIKE

GLOBAL REKLAMA – REKLAMA ADEZIVE – REKLAMA ELEKTRONIKEAdresa: Bulevardi Blu, përballë Bashkisë Kamëz – Tiranë

Global Reklama ofron prodhim publicitar indoor dhe outdoor, për sipërmarrje dhe individë. Ofrohen veshje fasadash, veshje makinash cast, polimerik, karbon, etj..! Reklama me Tabela elektronike, tabela me ndricim dhe tabela pa ndricim.

Punojmë germa 3D të të gjitha llojeve. Bëjmë punime plexiklasi, stenda promocionale, stenda për restorante. Gjithashtu bëjmë printime në kanavac, meny, kartvizita, etj..!

Na kontaktoni!


[insta-gallery id=”312″]


Me eksperiencë të konsoliduar, ju garantojmë një punë serioze dhe me profesionalizëm duke filluar që nga projekti, krijimi i logos, realizimi dhe montimi në terren, duke zgjedhur për ju më të mirën dhe më modernen me teknologji që do tju garantojë një rezultat perfekt dhe cilësi të lartë.


[NPG id=17385]


Global Reklama, Aty ku idea merr formë! Kontakt: +35569746535

GLOBAL REKLAMA
 

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera