GREEN PARK – DIVJAKE

RESTORANT NE DIVJAKE – GREEN PARK Adresa: Laguna e Divjakes – Divjake, Albania

Restorant Green Park eshte vendi perfekt per te provuar ushqim bio, te fresket dhe te gatuar me profesionalizem nga shefat e kuzhines.

Ambjenti relaksues i rrethuar me gjelberim dhe ajri i paster, mundesojne qe te kaloni momente te paharrueshme me miqte apo familjaret tuaj.Ne ambjentet e Green Park do te keni mundesine qe te realizoni dasmen e enderrave tuaja. Ofrohet nje salle e dizenjuar ne menyre moderne dhe me kapacitet te konsiderueshem. Mbi te gjitha ofrohet sherbim korrekt dhe i shpejte.

[NPG id=23352]


Sherbimet:
  • – Bar Kafe
  • – Restorant
  • – Salle Dasmash
  • – Organizim Eventesh dhe Festash
  • – Free Parking
  • – Free Wiffi
  • – Etj..!

Tel: +355683578995 / +355683578996

Restorant Green Park Divjake

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera

Scan the code