HYDROLIFE THERAPY – TIRANE

HYDROLIFE THERAPY – QENDER FIZIOTERAPIE TIRANE Adresa: Tek Vila Kerciku, Sheshi Avni Rustemi – Tirane

HydroLife Therapy eshte nje qender e specializuar per trajtimin e patologjive te ndryshme. Me ane te ekipit tone te perbere prej fizioterapisteve te kualifikuar ne e udheheqim cdo pacient hap pas hapi drejt rekuperimit te plote. Qendra ka si objekt paresor te saj aktivitetin e rehabilitimit fizik.

Ju Mirepresim! 

VIDEO GALERI


FOTO GALERI 

[NPG id=16964]


Sherbimet qe ofrohen: Fizioterapi instrumentale Masazh terapeutik Kinesiotaping Pishina Hidrokineziterapia TENS Terapi ushtrimore Terapia manuale Traksion cervikal Ultratingulli Vacuum therapy

HYDROLIFE THERAPY – DIFERENCA ESHTE UJI!

Per me shume info tel: +355695577332

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera