ILGA OFICINE – RADIFIKIM DISQESH TIRANE

ILGA OFICINE – RADIFIKIM DISQESH TIRANEAdresa: Laprakë, përballë Gjykatës Administrative – Tiranë

Ilga Ofiçinë riciklon disqe makinash sportive.

Cikli i riciklimit përmban drejtim, saldim, lyerje, radifikim me (cnc) dhe llakim.

Gjithashtu Iglia Ofiçinë modifikon dhe riparon marmita sportive, zhurmuese dhe silencioze.

Gjithçka kryhet në mënyrë profesionale falë eksperiencës disa vjeçare në këtë proçes. Ofrojmë Cilësi dhe Garanci për shërbimin e kryer.

Ju mirëpresim!


FOTO GALERI

[insta-gallery id=”161″]


Shërbimet e ofruara

  • Modifikim Disqesh
  • Riciklim Disqesh
  • Radifikim Disqesh
  • Modifikim Marmitash
  • Etj..!

Kontakt: +355698590400

.

 

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera