KALIMERO JEWELLERY & BODYPIERCING – TIRANE ALBANIA

KALIMERO JEWELLERY & BODYPIERCING – TIRANE ALBANIA Adresa: Rruga 4 Dëshmorët e Shkurtit Nr.4, pallati Shallvareve – Tiranë 

Kalimero Jewellery & BodyPiercing

Kalimero Jewellery ofron aksesorë bukurie dhe Oton të cilët janë në forma shumë fine dhe komode.

Ofrojmë komplete aksesorësh për dasma apo raste të rëndësishme për ju si dhë për dhurata të ndryshme që mund ti bëni të dashurve apo miqve tuaj.

Të gjitha materialet e Otoni janë me gurë Swarovski, material antialergjik dhe që nuk nxihet.

Argjendari e cila ofron produkte me kualitet të lartë në dizajn dhe cilësi si  dhe me çmimet më konkurruese në treg.


Kalimero Piercing  është klinika ku mund të vendosni piercing me metodat më të fundit dhe mjetet bashkëkohore. Punohet me profesionalizëm dhe kujdes maksimal të garantuar.

Mundësojmë të gjitha llojet e Piercing në të gjithë trupin me aparatura shumë friendly me lekurën.

Ju Mirëpresim!

#Kalimero #Jewellery #Kalimero #Piercing


FOTO GALERI

[NPG id=17931]


Produktet dhe Shërbimet që ofrohen: – Argjendari
  • Argjend
  • Celik
– Piercing
  • Të gjithe llojet e Piercing

Mobile: +355694273705  Tel: +35542251856

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera