KAMERA SIGURIE & SISTEME ALARMI – ALBANIA

KAMERA SIGURIE ALBANIA / SISTEME ALARMI ALBANIA Adresa: Rruga Teodor Keko, Tirane

Kamera Sigurie & Sisteme Alarmi ” Albania “ ofron nje game te gjere te sistemeve te sigurise ku mund te permendim:

 1. Kamera Sgurie
 2. Sisteme Alarmi & Antizjarri
 3. Sisteme Audio
 4. VideoCitofona

Mundesohet Siguria e objekteve duke sjellë për bizneset dhe banesat tuaja sisteme CCTV, IP kamera, videocitofoni, akses kontroll, sistemet e alarmit të zjarrit, sisteme monitorimi për banka, rezidenca, dyqane, lokale, restorante, zyra, ambjente sportive, transport, infrastrukture, godina civile dhe industriale, etj..!


OFERTA

 • 🔹 4 kamera Dahua ( 2 mp Full HD) ✔️
 • 🔹 Dvr 4 ch Dahua 🔹 Hard Disk 500 GB
 • 🔹 100 Meter kabull 🔹 Ekran 19 polsh 🖥
 • 🔹 Instalim falas 🔧 🔹Garanci 1 vit 🛡
 • 🔹  Cmimi 330 euro 📱 0673000111

 • 🔹 8 kamera Dahua ( 2 mp Full HD) ✔️
 • 🔹 Dvr 8 ch Dahua 🔹 Hard Disk 1 TB
 • 🔹 200 Meter kabull 🔹 Ekran 19 polsh 🖥
 • 🔹 Instalim falas 🔧 🔹Garanci 1 vit 🛡
 • 🔹Cmimi 550 euro 📱 0673000111

 • ➡️ Sistem alarmi kundra vjedhjes & zjarrit 🛡️ 
 • ➡️ 3 sensor wireless ➡️ 1 Kontakt magnetik 
 • ➡️ 1 sensor zjarri per 45 meter katror 
 • ➡️ 1 platforme wireless multifunksionale 
 • ➡️ 1 sirene e jashtme ➡️ 1 sirene e brendshme 
 • ➡️ 2 pulte komandimi ➡️ instalimi me 2 vite garanci
 • ➡️ Cmimi 330 euro 0673000111📞

Ne ju ofrojme zgjidhje ne sisteme dhe produkte te vecanta te markave me prestigjoze ne treg si Hikvision dhe Dahua ku ofrohen me çmime të arsyeshme dhe me cilësi maksimale. Per me Shume Info Tel: +355 67 300 0111

Kamera Sigurie & Sisteme Alarmi ” Albania “

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera