KARROTREC 24 ORE – KARROTREC NIKU

KARROTREC 24 ORE – KARROTREC NIKU Adresa: Bulevardi Zhan D’ark, pranë Ministrisë së Jashtme – Tiranë

Karrotrec Niku ofron shërbimin e karrotrecit nonstop 24 orë në të gjithë shqipërinë si edhe kudo në shtetet e Europës. Ofrohet shërbim i shpejtë. Gjatë transportit ofrohet kujdes maksimal dhe korrektësi.

Makineritë tona janë të përshtatshme për të transportuar makina të tonazheve të ndryshme: vetura, fuoristrada, furgone, rulota, etj.

[insta-gallery id=”151″]

Ofrojmë shërbim me karroatrec brenda dhe jashtë shqipërisë 24 orë/7 ditë!


☎️: +355692020920 / +355693522444

Karrotrec 24 Ore ne Tirane – Niku

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera