KARROTREC & PJESE KEMBIMI ROBI • LEZHE

KARROTREC & PJESE KEMBIMI ROBI • LEZHE

ROBI Import-Servis ROBI Import-Servis ofron Sherbim me Karrotrec 24 ore dhe Pjese Kembimi per Makina.

Shërbim Karrotreci 24h: Non-Stop 24 Ore me Karrotrec kudo qe ju ndodheni. Sherbim i shpejte dhe i sigurte. Sherbejme ne Lezhe, Shengjin, Shkoder si dhe kudo ne Shqiperi. Ju ofrojme cmime te arsyeshme.

Pjese Kembimi : Ofrojme Pjese Kembimi per te gjithe llojet e makinave. Pjese te perdorura nga makina te importuara nga jashte Shqiperise, te garantuara dhe me cmime te arsyeshme. Do te gjeni cfaredo lloje pjese qe kerkoni, pjese xhenerike, pjese mekanike, motorr, pjese motorrike, pjese elektrike dhe aksesore te tjere te ndryshem.

Pjese Kembimi & Karrotrec 24h LEZHE.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code