KARROTREC TANI • KAMËZ

KARROTREC TANI • KAMËZ

Karrotrec TANI ju ofron 24 orë Shërbim Karrotreci Express, kudo që jeni, brenda dhe jashtë Shqipërisë. Shërbim Karrotreci për çdo lloj transporti automjetesh: makina, autobusë, kamionë, mjete të tjera të rënda, pajisje industriale dhe pajisje të tonazhit të rëndë ose materiale të madhësive të ndryshme si dhe jashtë norme.

Ne operojmë në treg prej shumë vitesh, ku eksperienca e fituar na bën shumë të kujdesshëm dhe korrekt, duke ofruar garanci dhe shërbim të shpejtë. Ofrojmë edhe shërbim karrotreci për bodrume.

Ofrojmë edhe Servis/Lyerje për makina.

Adresa: Kamëz. Operojmë kudo në Shqipëri dhe më gjerë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code