KATESHI ELECTRICS

KATESHI ELECTRICS

Merrni Shërbime Elektrike të besueshme dhe eksperte për të gjitha nevojat të shtëpisë ose zyrës tuaj. Kateshi Electrics është një ofrues kryesor i shërbimeve elektrike me bazë në Tiranë. Me një ekip profesionistësh shumë të aftë, ne jemi të përkushtuar për të ofruar zgjidhje elektrike të nivelit të lartë për klientët tanë.

Angazhimi ynë për cilësinë, sigurinë dhe kënaqësinë e klientit na dallon në industri. Qoftë për nevoja elektrike rezidenciale, komerciale apo industriale, Kateshi Electrics është partneri juaj i besueshëm për të gjitha kërkesat tuaja të shërbimit elektrik.

Ofrojmë Shërbime Elektrike për Banesa dhe Projekte Industriale. Realizojmë Projektim dhe Zbatim.

      • Instalime dhe riparime elektrike
      • Shërbime mirëmbajtje elektrike
      • Materiale elektrike

Adresa: Rruga Bedri Karapici, Tiranë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code