Kerkojme Punonjes per Dyer / Dritare

Kerkojm te punesojm persona te gatshem ne fushen e prodhimit dhe montimit te dritareve me eksperienc. Pordhimi dhe montimi i dyerve dhe dritareve

Adresa: Durres, Ura e dajlanit.

Nr. Kontakti: 0684973409

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera