Kerkojme USTA dhe Punetore ndertimi

GE CONSTRUCTION kërkon të punësojë punonjës të USTA dhe Construction. Ofrohet një pagesë e mirë. Adresa: Tiranë. Telefoni: +355 68 311 7713

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera