KLINIKA DENTARE ELDENT – TIRANE

KLINIKA DENTARE ELDENT – KLINIKE DENTARE TIRANEAdresa: Rruga Kongresi i Manastirit, prane Spitalit te Femijeve – Tirane
Klinika Dentare Eldent ofron te gjitha llojet e trajnimeve dentare, ne veçanti ato estetike. Sherbimet e ofruara: – Terapi
  • Te gjitha llojet e mbushjeve 
– Ortopedi
  • Proteza ( Te Thjeshte, Te Skeletuara, Elastike) 
  • Ura Metal-Porcelani
  • Kellef Zirkoni
– Kirurgjia Orale
  • Heqje te te gjitha llojeve
  • Implante
– Ortodonsi
  • Drejtim Dhembesh per femije
  • Drejtim Dhembesh per te rritur
– Estetike
  • Faceta Kompoziti
  • Faceta Porcelani
Ne ju ofrojme cilesi ne pune si dhe kujdes maksimal per shendetin tuaj.  Ju Mirepresim! 

FOTO GALERI

[insta-gallery id=”14″]


VENDODHJA E KLINIKES

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL