KOMPANI NDERTIMI – BITRI SHPK

KOMPANI NDERTIMI NE TIRANE / BITRI SHPK TIRANE Adresa: Tirane

Bitri Shpk ka veprimtari brenda dhe jashte vendit per sipermarrje ne ndertim, montim, projektim te objekteve civile, industriale, bujqesore, turistike, restaurime, perpunime dheu, sisteme, taracim, transeje, ndertim rrugesh automobilistike, hekurudhore, vepra arti, ndertime hidroteknike, prodhime materiale ndertimi, transport mallrash per nevoja te veta dhe te treteve si dhe tregtim te tyre me pakice e shumice, import-eksport.


[NPG id=22114]


Sherbimet:
 • – Projektim dhe zbatim per godina, apartamente, civile
 • – Projektim vilash, godinash, apartamentesh, etj
 • – Fasada me sistem kapot
 • – Izolime dhe hidroizolime godinash
 • – Pllaka betoni per oborre vilash
 • – Pllaka trotuari prej betoni
 • – Projektim dhe zbatim per godina, apartamente, civile
 • – Projektim vilash, godinash, apartamentesh etj
 • – Rikonstruksion rrugesh
 • – Rikonstruksione te brendshme dhe te jashtme
 • – Shitje per materiale ndertimi
 • – Shitje pllakash me shumice dhe pakice
 • – Suvatime, Patinime, Punime murature
 • – Transport mallrash
 • – Tuba betoni
 • – Veshje trotuari me pllaka betoni
 • – Etj..!

.Tel: +355682077007+355682020071

E-mail: bitrishpk2001@gmail.com

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera