Kërko

Kuptimi i ëndrrës kur shihni vjehrrën në ëndërr

Në qoftë se ëndërroni sikur keni vjehrrën ose vjehrrin dhe në të vërtetë nuk I keni, do të keni ngatërresa familjare. Në qoftë se ëndërroni sikur keni vjehrrën ose vjehrrin dhe në të vërtetë I keni, do të merrni një lajm shumë të keq nga një shok i juaj. Në qoftë se kanë vdekur dhe I ëndërroni sikur janë të gjallë, kujdesuni më shumë për burrin tuaj.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL