Kuptimi i ëndrrës Kur shohim babin në ëndërr

Në qoftë se shikon në ëndërr babain ose prindërit që të kanë vdekur dhe që të flasin, do të dëgjosh lajme të mira. Në qoftë se jetojnë dhe i sheh të vdekur, do të kesh mërzi dhe probleme.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera