Kërko

Kuptimi i ëndrres kur shohim bletë në ëndërr

Në qoftë se shihni bletë mbi lule, do të keni gëzim dhe lumturi në familje, në qoftë se fluturojnë rrotull shtëpisë, do të merrni para dhe trashëgimi. Në qoftë se fluturon rreth teje, do të dëgjosh lajme të këqija, në qoftë se e vret, ju pret shkatërrim ekonomik.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL