Kuptimi i ëndrrës Kur shohim një burim uji në ëndërr

Në qoftë se sheh në ëndërr se je afër një burimi dhe pi ose sheh ujin e tij të pastër, do të kesh lumturi në familje, në qoftë se është i ndytë një sëmundje të pret, në qoftë se është i kuq një shok ose i afërm do të vdesë. Në qoftë se burimi nuk ka ujë ju presin mërzi.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera