Kërko

Kuptimi i ëndrrës kur shohim diamant në ëndërr

Mërzi e madhe dhe në rast se e jep tek dikush, do të çlirohesh nga kjo mërzi. Në rast se je grua dhe e ke në dorë diamantin, do të lindësh një djalë të bukur dhe nëse do të jep dikush do të kesh shumë dhimbje. Në qoftë se shihni se keni vendosur, kujdes nga njerëzit që ju hiqen si shokë. Në qoftë se shihni që jua vjedhin ose i humbni, ju presin ditë të mirë.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL