Kërko

Kuptimi i ëndrrës kur shohim se po fejohemi

Në qoftë se je beqar dhe shikon se po fejohesh, do të kesh një martesë me sukses. Në qoftë se je i martuar ndoshta është tradhëti nga partneri. Kur ëndërroni sikur fejoheni me një te njohur do te thotë se do ju rriten te ardhurat. Kur fejesa prishet mund te prekeni nga ndonjë sëmundje.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL