Kuptimi i ëndrrës kur shohim Gremine në ëndërr

Në rast se shikon se je në buzë të greminës të presësh shkatërrim, dhe në rast se je brenda dhe del jashtë, do të thotë se do të shpëtosh nga një fatkeqësi e madhe.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera