KURSE PROFESIONALE ALADIN.AL – TIRANE

KURSE PROFESIONALE ALADIN.AL – TIRANE Kontakt: Fb Messenger => Video Kurse

[MPBOX id=25197]

KUSH JEMI ? 

Portali i kurseve Aladin.al sjell ne 15 shtator per here te pare ne Shqiperi kursin online dhe interaktiv te gjuhes Angleze (regjistrimet fillojne me 2 qershor 2018 ).

Ky kurs do ti sjelle tregut shqiptar risi ne tre drejtime: – Nga ana teknologjike duke perdorur teknoligjine me te fundit. – Ne fleksibilitetin e pageses duke ofruar cmim me te lire ne varesi te kohes kur paguan. – Ne konceptimin e tij duke e bere te mundur te ndiqet nga te gjitha grupmoshat dhe nivelet.

E thene ndryshe cdokush nga ju do mundet qe te mesoje anglisht ne nje kohe me te shpejte duke shfrytezuar ne menyre me efikase kohen si dhe do mundet ta beje kete nga kompjuteri, telefoni apo tableta e vet personale nga kudo qe do mund te lidhe keto paisje me nje linje interneti. Por dhe kosto do te jete shume here me pak se ajo qe paguhet ne kurset aktuale te ndjekura fizikisht.


Le ta fillojme me teknologjine qe do te perdoret dhe me ate qe do kete ne cdo mesim te kursit tone:

*Teknologjia qe do te perdoret do te beje te mundur shkrimin dhe leximin e mesimeve ne menyre te drejte duke perdorur nje sistem vetkorrigjimi regjistrimi dhe vleresimi. Gjithashtu cdo kursant nuk do mundet te kaloje ne mesimin apo nivelin pasardhes pa mbaruar me pare ate paraardhes. Per te krijuar nje ide me te qarte te kesaj qe po themi le te shikojme strukturen e nje mesimi:

Struktura per cdo mesim:

* Historine – nje fragment qe pershtatet me nivelin (video) * Te degjuarit – kursanti do mund te degjoje shqiptimin korrekt te fjaleve ne histori * Te shkruarit – kursanti do mund te praktikoje te shkruarit e historise (perdoret vetkorrigjimi) * Interpretimin – kursanti do mund te praktikoje te foluren (do regjistroje fjalet dhe do ti krahasoje me versionin e sakte) * Gramatiken – kursanti do mesoje gramatiken e perdorur gjate leksionit (nje mesues do te shpjegoje gramatiken) * Ushtrimet – kursanti do mund te ushtrohet per te shkruar apo folur (vetkorrigjimi. Regjistrimi, krahasimi) * Detyrat – kursanti do mund te kryeje detyrat qe do ti jepen ne lidhje me leksionin * Provimin – Kursanti do mund te testohet per leksionin

Per sa me siper do jete e mundur vetem per grupmoshat mbi 6 vjec. Per grupmoshat 4-6 vjec mesimi do te jete me i thjeshtuar dhe do kete formen e lojrave qe vene ne veprim sa me shume shqisa tek keta femije me qellimin qe ata te mund te mesojne alfabeti, ngjyrat, numrat dhe njohuri te tjera fillestare. Gjithashtu per kete grupmoshe do te perdoren shume dhe kenget.

Le ti hedhim nje sy tani ndarjes se grupmoshave dhe niveleve ne kursin tone te Anglishtes. Do te kemi tre grupmosha dhe numer te ndryshem nivelesh dhe mesimesh per cdo grupmoshe. Certifikimi ne perfundim te kursit do te jete i njejte me ate qe ndiqet ne sistemin nderkombetar te mesimit te gjuheve.

[su_custom_gallery source=”media: 7524″ limit=”83″ target=”blank” width=”800″ height=”400″ title=”never”]

Persa I perket cmimit ai do te jete I njejte per te tre grupmoshat dhe do tu jape atyre akses per te tre keto grupmosha, por ne varesi te momentit kur ju do te paguani ky cmim do te ndryshoje. Dmth do paguani me pak nese paguani ne dt 2 qershor dhe ky cmim do te vije duke u rritur ne daten 3, 4, 5, dhe deri me daten 1 korrik per tu bere I plote nese ju do vendosni te paguani ne daten 15 shtator apo me vone. (shiko tabelen me poshte)

[su_custom_gallery source=”media: 7525″ limit=”83″ target=”blank” width=”800″ height=”400″ title=”never”]

Ne perfundim ju ftojme te gjtheve qe te shpejtoni per te provuar dhe perfituar nga kjo mundesi e re e sjelle ne Shqiperi nga Portali ALADIN.AL


Kontakt: Fb Messenger => Video Kurse

K

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera