LEKA COMMERCE • DURRES

LEKA COMMERCE • DURRES

Leka Commerce Shpk u krijua ne 2013 nga Administratori Dashnor Leka pas një eksperience pune 22-vjeçare në Greqi duke ofruar Punime gipsi, Kartonxhesk, Patinime, Lyerje, Sisteme kapot, Izolime dhe punime të tjera të ndryshme si: dekore gipsi, korniza allcie, kolona dhe harqe.

Duke ju shërbyer me specialistë të kualifikuar në Greqi dhe Itali dhe duke i kushtuar rëndësi të veçantë cilësisë së lartë në punime dhe produkte, arritëm të tregtojmë një sërë artikujsh të firmave të njohura: Isomat, Fibran, Vivechrom, SanStyro, Renova, Granitis, etj… Importojmë dhe tregtojmë me shumicë në të gjithë Shqipërinë.

Leka Commerce SHPK Construction company:

• Renova distributor for Durrës!
• SanStyro distributor for Albania!

LEKA Shpk ofron shërbime dhe produkte cilësore si:

 • – Bojra eksluzive amerikane cilësore
 • – Bojra fasadash
 • – Bojra për lyerjen e drurit dhe hekurit
 • – Bojra për mobilje dhe punime hekuri
 • – Grafiato dhe izolim fasade me sistemin kapot
 • – Lyerje me bojra veneciane dekorative
 • – Lyerje dhe suvatim fasadash me bojë+grafiato
 • – Lyerje, patinime dhe suvatime
 • – Tavane të varura me punim gipsi dhe ndriçim.
 • – Kolona, Harqe, Korniza, Rozeta allcie
 • – Vegla per lyerje dekorative Arreghini
 • – Korniza polisteroli
 • – Karton, Stuko, Profile dhe produkte te KNAUF
 • – Silikona dhe shkuma
 • – Perzierse kolle
 • – Kompresor ajri per lyerje me pistolete per bojra vaji per servise dhe mobileri
 • – Materiale izoluese
 • – Etj…

Adresa: Pranë Rotontos Royal Gas, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL