MAKINA ME QERA & SHITJE – NRG MOTORS

MAKINA ME QERA NE DURRES DURRES | MAKINA ME QERA DURRES – NRG MOTORS MAKINA ME QERA NE DURRES Adresa: Rruga Bajram Tusha, L14, Durrës

NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes dhe qeradhenies se automjeteve në Durrës.

Prej 10 vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta. MAKINA ME QERA NE DURRES

MAKINAT ME QERA

Shërbimet e qiradhenies së makinave ofrohen 24 orë në 24, 7 ditë në javë, me çmime më të ulëta, me automjete ekonomike dhe komode.

[su_slider source=”media: 52631, 52632, 52633, 52634, 52635, 52636, 52637, 52638, 52639, 52640, 52641, 52642, 52643, 52644, 52645, 52646, 52647 ” limit=”100″ link=”custom” target=”blank” width=”740″ height=”555″ title=”no” pages=”no” autoplay=”2500″ speed=”300″]


MAKINAT NE SHITJE

Markat që tregtojmë janë: Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Ford, Toyota, etj. Makinat në shitje vijnë kryesisht nga Zvicra dhe Gjermania, te zhdoganuara dhe të gjitha në gjendje perfekte.

MAKINA ME QERA NE DURRESME TE REJAT • QERA & SHITJE


Per me Shume Info na Kontaktoni! 

Tel: +355 69 249 7771

Email: info@nrgmotors.al


MAKINA ME QERA NE DURRES

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nese jeni Menaxheri i këtij biznesi dhe dëshironi të ri-abonoheni, na kontaktoni.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera