Kërko

MOBILERI ADELA • FUSHË KRUJË

MOBILERI ADELA • FUSHË KRUJË

Mobileri Adela ofron Mobilje me Porosi dhe Showroom Mobiljesh për arredimin e ambjenteve tuaja shtëpiake ose për arredime biznesi (Hotel, Restorant, etj…).

Ofrohen shumëllojshmeri mobiljesh të ndryshme si: Kënde, Krevate, Dhoma Gjumi, Kuzhina, Tavolina, Karrige, Portmonto, Minibare, etj..!

Modele përfekte për ti dhënë gjallëri dhe jetë ambjenteve tuaja!⚡️⚡️ Punojmë me porosi çdo ngjyrë dhe dimension që ju dëshironi!

⚜️ Beqir Çangu Furniture ⚜️

All About Furniture & Interior Design!

𝐃𝐞𝐫𝐠𝐞𝐬𝐚 𝐧𝐞 𝐆𝐣𝐢𝐭𝐡𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧!

⚜️Faleminderit që na Zgjidhni!⚜️

Adresa: Larushk, Fushë-Kruje

Operojmë më Çmime të Arsyeshme. Për më Shumë Info na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code