Kërko

PARFUMERI DHE VAJRA MJEKESORE TIRANE – ALB BIO

Vaj i i Hithres dhe SherebelitPARFUMERI DHE VAJRA MJEKESORE TIRANE – ALB BIO


Adresa: Online – Tiranë


[MPBOX id=25197]

Alb Bio ofron produkte bio bimore, parfume dhe vajra mjekësor.

Vajrat bimorë janë të pasur me shumë lëndë ushqyese dhe kuruese dhe në sajë të përbërjes së tyre kanë specifikat e veta në trajtimin e sëmundjeve te ndryshme.

Këto vajra kurues bëhen edhe kombinime: për relaks, freski, tonifikim, shërim të plagëve, bukuri lëkure, hidratim, smaliatura, etj.

Përveç efektit që japin në kurimin sëmundjeve, vajrat esencial kanë gjetur një përdorim të gjerë edhe në kozmetik për trajtimin e të gjitha problemeve të lëkurës. Ne i sjellim ato për ju kudo që ndodheni në Tiranë.

Ofrojmë parfume bio cilësore me aroma të ndryshme dhe shumë resiztent.


FOTO GALERI


Na kontaktoni dhe ne sjellim produktin pranë jush: +355696510826 / +355692069981

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL