PICERI ERDOGAN – DURRES

PICERI NE GOLEM • PICERI NE DURRESGOLEM Adresa: Durrës, Lagjia nr.13, 100 m pasi kalon urën e Dajlanit, në Plazh

Piceri Erdogan, e vendosur në zonën më të mirë të plazhit të Durrësit, ofroj për ju Picat, më të shijshme që keni provuar ndonjëherë. Ofrohen Pica dhe Sanduiçë sipas rregullave të fesë Islame.Të gjitha produktet janë të kontrolluara dhe serviren të freskëta. Ofrojmë shërbimin Taksi pranë vendodhjes tuaj, mjafton të na telefononi në numrin e telefonit: +355 69 262 6264

>>KLIKO KETU PER TE SHIKUAR MENUNE<<[NPG id=39583]

[su_custom_gallery source=”media: 7785,7774,7777″ limit=”83″ target=”blank” width=”800″ height=”470″ title=”never”]


Tel: +355 69 262 6264

PICERI NE GOLEM • PICERI NE DURRES

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL