PJESE KEMBIMI • AUTO KOLGJINI

PJESE KEMBIMI • AUTO KOLGJINI

Auto Kolgjini ofron Pjesë Këmbimi të Përdorura për makina të të gjitha modeleve të markës AUDI dhe VOLKSWAGEN. Ne mbajmë një inventar të gjerë të pjesëve Volkswagen për të përmbushur nevojat tuaja specifike. Do të gjeni çdo llojë pjese këmbimi që ju nevojitet, pjesë mekanike, pjesë motorrike, pjesë elektrike, pjesë xhenerike apo aksesorë të ndryshëm.

Asistencë për instalim dhe montim:
Ekipi ynë ofron ndihmë profesionale për instalimin dhe montimin për pjesët e përdorura të blera nga ne, duke siguruar instalimin e duhur dhe përshtatjen e përsosur për automjetin tuaj Audi ose Volkswagen.

Mbështetje për diagnostikimin dhe zgjidhjen e problemeve:
Ne ofrojmë mbështetje për gjetjen dhe zgjidhjen e problemeve për t'ju ndihmuar të identifikoni dhe zgjidhni çdo problem që lidhet me pjesët e përdorura të këmbimit që keni blerë, duke siguruar performancë optimale për automjetin tuaj Audi ose Volkswagen.

Auto Kolgjini gjithashtu ofron grumbullime makinash Angleze. Çmime të arsyeshme për çdo makinë.

Adresa: Pranë TEG, 1.5 Km. nga rruga e vjetër për Elbasan.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧

We offer quality parts with warranty, correct and fast service. Welcome!

sqAL
Scan the code