GIPS DEKOR BORI – TIRANE

PUNIME DEKORATIVE GIPSI / GIPS DEKOR BORI TIRANE –  Adresa: Komuna e Parisit – Tirane (Operojme ne te Gjithe Shqiperine)

Gips Dekor Bori ofron punime gipsi per ambjete te ndryshme te brendshme dhe te jashtme, per shtepi ose per biznese. Ofrohen punime dekorative te cilat i japin bukuri ambjentit dhe rrisin mundesine e klienteles per bizneset.

Fale eksperiences disa vjecare ne treg ofrohen punime cilesore, korrekte dhe ne kohe te shpejte. Sherbimet ofrohen ne te gjithe shqiperine. Na Kontaktoni!


[NPG id=20515]


Tel: +355 69 641 7276

Gips Dekor Bori

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera

Scan the code