PUNIME GURI ARTISTIKE “SHABAN CENKAJ” – FIER

PUNIME GURI ARTISTIKE FIER • PUNIME GURI DEKORATIV FIER Adresa: Levan, Fier

Shaban Cenkaj prej disa vitesh ne treg, ofron Punime Guri Artistike. Guri natyral është një veshje e përkryer për objektet pasi është i rezistent ndaj dritës dhe ujit, për këtë arsye ndihmon në mbrojtjen e mureve të cilet janë më të ekspozuarit ndaj dëmtimeve, lagështisë, ndotjes, gërvishtjeve, carjeve / krisjeve apo defekteve të tjera.

[NPG id=34568]

[su_button url=”https://m.facebook.com/Shaban-Cenkaj-Punime-Guri-Artistike-1622570911363797/photos” target=”blank” style=”3d” background=”#2a9e44″ size=”5″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round”]SHIKONI ME SHUME FOTO NE FACEBOOK![/su_button]

Ofrojme shërbime të ndryshme sipas kërkesës të klientit:

  • – Veshje fasade me pllaka guri
  • – Veshje oxhaku
  • – Shtrim dyshemeje me pllaka guri
  • – Shkallë 
  • – Fasadë me balaustra
  • – Dekorim dritaresh, portash
  • – Materiale të ndryshme dekorative si: harqe, kolona, vazo, korniza, etj… për bare, recepsione, banaqe, shtepi, biznese, etj..!

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355697337916 / +355699855539

PUNIME GURI ARTISTIKE FIER • PUNIME GURI DEKORATIV FIER

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera