BILLION G & G GROUP – REAL ESTATE

REAL ESTATE NE BLLOK / TIRANE • BILLION G & G GROUP ALBANIA Adresa: Rruga Donika Kastrioti, Tirane

Billion G&G Group Real Estate!

Pronat tona janë të destinuara në zona për zhvillimin e turizmit apo vendet komerciale, në vila, apartamente ose parcela të vogla, me qira ose shitje në pothuajse të gjitha zonat e Shqipërisë.

Ne disponojme te gjitha llojet e pronave, biznese per shitje e me qera, aprtamente, duplexe, vila, toka bujqesore dhe per ndertim!

[su_button url=”https://billionrealty.al/index.php/label/me-qera/” target=”blank” style=”3d” background=”#2a9e44″ size=”7″ center=”yes” radius=”round” icon=”icon: none”]Lista e Pronave / Objekteve me Qera[/su_button]

[su_button url=”https://billionrealty.al/index.php/label/ne-shitje” target=”blank” style=”3d” background=”#2a9e44″ size=”7″ center=”yes” radius=”round” icon=”icon: none”]Lista e Pronave / Objekteve ne Shitje[/su_button]

[su_button url=”https://billionrealty.al/index.php/label/okazion” target=”blank” style=”3d” background=”#2a9e44″ size=”7″ center=”yes” radius=”round” icon=”icon: none”]Lista e Pronave / Objekteve Okazion[/su_button]


⬇️ LISTIMET ME TE REJA ⬇️

[instagram id=”61488″]

Stafi ynë me shtrije në të tërë Shqipërinë me idetë e tij krijuese jep në çdo kohë zgjidhje fitimprurëse për pronarët, blerësit, qiramarrësit dhe investitorët duke njohur mire prioritetet e zhvillimit në projektet e qeverisë dhe institucioneve ndërkombëtare.


Kenaqesia juaj, prioriteti jone!

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 69 20 33 500

Email: info@billionrealty.al

REAL ESTATE NE BLLOK / TIRANE • BILLION G & G GROUP ALBANIA

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL