RESTORANT 2 LUANËT • TIRANË

RESTORANT 2 LUANËT • TIRANË

Bar Restorant 2 Luanët është vendi perfekt për të kaluar momente relaksuese me miqtë apo familjarët tuaj. Ofrohen Gatime Tradicionale Shqiptare dhe gatime të ndryshme të menu-së Mesdhetare.

Restoranti është elegant, modern, i rehatshëm, argëtues dhe sigurisht shumë i ngrohtë dhe mikpritës për çdo klient.

Në ajrin e freskët, gjelbërim dhe qetësinë e natyrës, ju mund të kaloni një drekë apo një mbrëmje super të këndshme, ku stafi ju shërben në menyrë korrekte dhe të shpejtë.

Mundësojmë ambjent për mini-organizime festash apo gëzimesh familjare të ndryshme.

Për më Shumë Info ose për Rezervime, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL