RIDER STYLE – KASKA & AKSESORE MOTORRI – TIRANE

RIDER STYLE – KASKA & AKSESORE MOTORRI – TIRANE Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, Tek Shallvaret, Pallatet e Lanës, Pallati 3, Shkalla 6 – Tiranë

Rider Style është dyqani i parë dhe i vetmi në Shqipëri që është plotësisht i dedikuar për fillestarët, entuziastët dhe profesionistët e motorave.

Ofrohen markat më të mira të momentit, si për veshjet në përdorim të përditshëm qyteti, ashtu edhe ato të dedikuara për motorristët e shpejtësisë.

Këtu mund të gjeni gjithçka që ka të bëjë me aksesorët e motorrave.

Ju Mirëpresim!


[MPBOX id=25197]

[insta-gallery id=”194″]


Produktet që ofrohen:
  • Kaska
  • Rroba Mbrojëse
  • Doreza
  • Aksesorë
  • Etj..!

FOTO TË PRODUKTEVE [NPG id=18204]


Kontakt: +355686334334

R

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL