Kërko

LARJE KATALITËSH / FILTRASH PARTIKULAR – FREDI SERVIS

RIGJENERIM FILTER DPF PARTIKULAR • PASTRIM FILTRASH PARTIKOLAR Adresa: Rruga Dytësore Vorë-Marikaj, Durrës

Fredi Servis ofron larje katalitësh partikular të çdo llojë modeli automjetesh, duke përdorur aparatura të teknologjisë më të fundit si dhe profesionalizmin e fituar gjatë disa viteve në treg. 

Punojmë specifikisht për të pastruar grimcat e blozës dhe karbonit nga filtri partikular (DPF) apo nga Katalizatori, duke minimizuar gazrat e emetuara dhe duke përmirësuar cilësinë e konsumit të makinës, pra, kursehet karburant!

Mundësojmë zhbllokimin e filtrit, duke pastruar blozën e akumuluar. Kjo zgjat jetën e motorit dhe filtrit DPF, pastron dhe rigjeneron filtrin partikular (DPF) për të parandaluar akumulimin e mëtejshëm të blozës. Rikthehet fuqia dhe acelerimi. Reduktohet emetimi e gazrave. Kursehet karburant!

Për më Shumë Info na Kontaktoni!

Tel: +355 69 210 6802

RIGJENERIM FILTER DPF PARTIKULAR • PASTRIM FILTRASH PARTIKOLAR

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL