Shenjat që tregojnë se trupi juaj po plaket!

Shkencëtarët besojnë se plakja varet kryesisht nga faktorët e jashtëm dhe jo nga gjenetika. Vetëm 20% e ndikimit përcaktohet nga trashëgimia. Sipas hulumtimeve të fundit, disa njerëz janë 3 herë më të shpejtë në procesin e plakjes.

Mosha biologjike e një personi ka një efekt të madh në atë se si ata duken, prandaj njerëzit e të njëjtës moshë mund të duken më të rinj ose më të vjetër se ata me të vërtetë, shkruan Albeu

1. Lëkura jashtëzakonisht e thatë dhe e ndyrë

2. Rrudha poshtë syve.

3. Çrregullime të ciklit menstrual

4. Dobësi fizike

5. Rënie flokësh

6. Çrregullime të gjumit.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera